Tgrt Haber
19 Temmuz 2021 13:45

Yolcu minibüs şoförünü dövdü

İstanbul'da bir minibüste durak dışında inmek isteyen yolcu, şoförden hayır cevabı alınca ailesini toplayıp şoförü dövdü.

Yolcu minibüs şoförünü dövdü
kağıthane,,darp,,saldırı,,şoför,,dayak,

İstanbul’da bir minibüste durak dışı yolcu indirme kavgası çıktı. Şoförden hayır cevabını alan yolcu şoförü dövdü.

Kağıthane’de kural tanımaz bir yolcu, durak dışında indirmediği için şoföre saldırdı. Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şoföre saldıran yolcu ve çocuklarını yakalayarak gözaltına alırken, şoförün saldırganlardan kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, cumartesi günü Kağıthane Altınay Caddesi üzerinde yaşandı. Dolmuşta bulunan bir yolcu şoföre durak dışında inmek isteğini söyledi. Şoför ise bunun yasak olduğunu belirterek yolcuya hayır cevabını verdi. Hayır cevabının ardından yolcuyla şoför arasında tartışma çıktı. Yolcu araç hareket halindeyken şoföre tehditler savurup küfürler etti.

Yolcu minibüs şoförünü dövdü

AİLECE ŞOFÖRÜ DARBETTİLER

Yaşananların ardından son durakta inen yolcu 3 çocuğuyla birlikte tekrar durağa geri döndü. Ellerinde kesici aletlerle şoförü kovaladılar. Saldırganlardan kaçan şoför durak alanındaki kendi binasına kaçtı.

Yolcu minibüs şoförünü dövdü

Olay yerinden ayrılan saldırganlar ise polisler tarafından yakalanarak karakola götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...