Tgrt Haber
06 May 2022 22:27 - Güncelleme : 06 May 2022 22:37

Hıdırellez’de kanlı kutlama: AK Parti milletvekilinin kardeşi bıçaklandı

İzmir’de Hıdırellez kutlamaları için ailesiyle birlikte konsere giden AK Parti Milletvekili Cemal Bekle’nin kardeşi Atılay Bekle, konser sonrası çıkan kavgada bıçaklanarak yaralandı. Hastaneye kaldırılan Bekle, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Hıdırellez’de kanlı kutlama: AK Parti milletvekilinin kardeşi bıçaklandı

İzmir’in Konak ilçesinde Hıdırellez sebebiyle verilen konsere katılan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle’nin kardeşi Atılay Bekle, bıçaklı saldırıya uğradı. Konser sonrası çıkan kavgadan ailesini uzaklaştırmak istediği sırada bıçaklanarak yaralanan Bekle, kaldırıldığı hastanede tedavi sonrası taburcu edildi.

ALKOLLÜ GRUPLAR ARASINDA KAVGA

Hilal Mahallesi'nde dün gece meydana gelen olayda, Hıdırellez kutlamalarında düzenlenen konserde alkollü olduğu öne sürülen iki grup arasında kavga çıktı. Eşi ve iki çocuğuyla birlikte kutlamaları izleyen AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle'nin kardeşi Atılay Bekle, kavganın ortasında kaldı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ailesini kavganın gerçekleştiği noktadan uzaklaştırmak isteyen Bekle, bu sırada bıçaklandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavganın ortasında kalarak bıçakla yaralanan Atılay Bekle, özel bir araçla Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Bekle, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Öte yandan, polis tarafından kavgaya karıştığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ CEMAL BEKLE KİMDİR?

2 Nisan 1978'de İzmir'de doğan Cemal Bekle'nin baba adı Hasan, anne adı Hayriye'dir.

1996 yılında İzmir Atatürk Lisesi'ni, 2000 yılında ise Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünü bitirdi.

Askerliğini Yedek Subay olarak yaptıktan sonra aile şirketinin başına geçti. 2006-2009 yılları arasında İzmir Çağdaş Romanlar Derneği'nin başkanlığını yaptı.

2009 yılında İzmir Romanlar Federasyonu Kurucu Başkanlığı görevine getirildi. Bu görevi 2011 yılına kadar sürdürdü.

2009 yılında yapılan 1.Türkiye Roman Çalıştayı neticesinde İcra Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 2016-2018 yılları arasında Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji ve Eylem Planı İzleme ve Değerlendirme Kurulu üyeliği görevini üstlendi.

Evli olan Bekle, iyi düzeyde İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...