Tgrt Haber
22 Haziran 2021 13:01

Aldatılan eşe tazminat ve nafaka şoku

Gaziantep’te yaşayan Mehmet Aslangil’in kendisini aldattığı gerekçesiyle eşine açtığı boşanma davası başına bela oldu. Mahkeme ‘sadakatsiz’ saydığı eşe 50 bin lira tazminat ile 300 lira nafaka ödenmesine hükmetti.

Aldatılan eşe tazminat ve nafaka şoku
boşanma,dava,aldatma,evlilik

Eşi tarafından aldatılan adam boşanma davası açtı. Mahkeme delilleri yetersiz bulup aldatılan adamı nafaka ve tazminata mahkum etti.

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk babası Mehmet Aslangil 27 yıllık eşinden şüphelenip takip etmeye başladı. Telefon görüşmelerin ve yaptığı araştırmalar sonunda kendisini aldattığını anladı ve boşanma davası açtı.

Telefon dökümlerini incelediğini belirten Aslangil, “Birçok kişiyle görüştüm. Görüştüğü kişilere ulaştım doğru dediler. Ben hariç herkesin haberi olmuş bir benim haberim yokmuş” dedi.

MAHKEMEDEN ŞAŞIRTAN 'SADAKATSİZ' EŞ KARARI

2 yıl süren dava sonunda mahkemeden çıkan karar Aslangil'e büyük şok yaşattı. Delillerin aldatma için yeterli olmadığı belirtildi. Mahkeme, Mehmet Aslangil’in eşini 'sadakatsiz' olarak gördü ancak Aslangil’i sadakatsiz eşine aylık 300 lira nafaka ile 50 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

Karardan dolayı maaşlarına ve arabasına haciz gelen Aslangil, “Şu anda sokaklarda yaşıyorum. Yeri geliyor arabada yatıyorum. 2-3 sene oldu. Bin 400 lira emekli maaşı alıyorum. Ne ile ödeyeyim ben bunu” diyerek karara sitem etti.

Karara itiraz edip istinafa taşıdığını belirten Aslangil, dava açmadan önce 15 tane avukatla görüştüğünü ve avukatların kendisine dava açması durumunda kararın lehine sonuçlanacağını belirtiklerini söyledi.

Ancak hakimin verdiği kararın tam zıt karar olduğunu belirten Aslangil, “Aylık 300 lira nafaka, 50 bin lira da tazminat ödememe hükmetti. Benim arabama, emekli maaşıma ve mevcut çalıştığım iş yerindeki maaşıma haciz koydurmuş. Ben bu parayı nasıl ödeyeceğim? Şu anda ben kadın şiddeti mağduruyum” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...