Tgrt Haber
13 Ağustos 2021 10:12

Aldatıldı, 4 çocukla ortada kaldı: Çocuklarım yırtık ayakkabıyla geziyor

Adana'da, hamileyken kocasının kendisini aldattığını öğrenince evini terk ederek çocuklarını da alıp annesinin yanına yerleşen 4 çocuk annesi M.O., eşinin kendisine maddi destek sağlamadığını ve bu nedenle kendisine 3 farklı yerden haciz geldiğini, çocuklarına ayakkabı dahi alamadığını ifade etti.

Aldatıldı, 4 çocukla ortada kaldı: Çocuklarım yırtık ayakkabıyla geziyor
aldatma,,ihanet,,adana,,ayakkabı,

Adana’da 4 çocuk annesi M.O., eşinin kendisini aldattığını öğrenince dört çocuğuyla birlikte evi terk etti. Eşinden ayrıldığı esnada hamile olan kadın annesinin yanına yerleşerek çocuklarıyla birlikte burada yaşamaya başladı. 7 yıldır eşinden ayrı olduğunu belirten kadın, eşinin kendisine öaddi destekte bulunduğunu ancak son bir yıldır bu desteği de kestiğini söyleyerek evine 3 farklı yerden haciz geldiğini, zor durumda olduğunu ifade etti.

Seyhan'da ikamet eden 34 yaşındaki M.O., 39 yaşındaki M.O. ile 17 yıl önce severek evlendi. Bu evlilikten 3 çocuk sahibi olan çiftin mutlu evlilikleri, M.O. dördüncü çocuğuna hamileyken eşinin kendisini aldattığını öğrenince son buldu. Çocuklarını da alarak evden ayrılıp annesinin evine gelen genç kadın, son çocuğunu annesinin evinde doğurdu.

"BOŞANMADIM ÇÜNKÜ SİGORTASINDAN FAYDALANIYORUM"

8 yıldır annesinin ve akrabalarının evinde yaşayan ve en küçüğü 7, en büyüğü ise 16 yaşında olan çocuklarıyla hayatta kalma mücadelesi veren genç kadın, artık dayanacak gücü kalmadığını söyledi. M.O. eşi kendisini aldattığı için ondan ayrıldığını belirterek, “Eşim son 1 yıla kadar bize maddi destek sağlıyordu ancak bir yıldır bize yardım etmiyor. Bu nedenle çok zor durumda kaldım. Eşimden boşanmadım çünkü beni kemik erimesi ve akciğerlerimden rahatsızlığım var onun sigortasından faydalanıp hastaneye gidiyorum. Ancak son bir yıldır maddi olarak hiç destek vermiyor” şeklinde konuştu.

Aldatıldı, 4 çocukla ortada kaldı: Çocuklarım yırtık ayakkabıyla geziyor

M.O. maddi sıkıntı yaşadığı için 3 ayrı yerden 15 bin liralık borcunu ödeyemediği için icra geldiğini belirterek "Çocuklarıma ayakkabı dahi alamıyorum. Yırtık ayakkabıyla dolaşmak zorunda kalıyorlar." ifadeleriyle yürekleri sızlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...