Tgrt Haber
23 Aralık 2021 11:29

Öğrencisini döven Ali Rıza Yücel tutuklandı mı? Darp edilen öğrenci T.K. sağlık durumu nasıl?

Aksaray’daki Ortaköy Şehit Salih Aksu Ortaokulunda matematik öğretmeni Ali Rıza Y. isimli öğretmen koridora çıkardığı öğrencisi T.K.’yı darp etti. Okulla ilişiği kesilen öğretmen hakkında soruşturma başlatılırken sosyal medyada #AliRızaYTutuklansın etiketiyle kampanya başlatıldı. Peki Ali Rıza Yücel tutuklandı mı? Okulda matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel Tarafından dövülen T.K’nın sağlık durumu nasıl?

Öğrencisini döven Ali Rıza Yücel tutuklandı mı? Darp edilen öğrenci T.K. sağlık durumu nasıl?
ali rıza y.,,öğretmen,,okul,

Aksaray’da Ortaköy Şehit Salih Aksu Ortaokulunda matematik öğretmeni olan Ali Rıza Yücel, ders sırasında 5'inci sınıf öğrencisi T.K.'yı sınıftan çıkartıp koridorda tokat ve yumruk atıp dövdü, boğazını sıktı. Gürültüyü duyan başka sınıftaki öğretmen Gülcan Ünlü, müdahale edip öğrenci T.K.'yı, Ali Rıza Y.'nin elinden kurtardı. Olayın ardından baba Duran K. açıklama yaptı. Baba Duran K.''Başka bir öğrenci, öğretmen Ali Rıza Y.'ye gidip, ''T.K. size küfretti' demiş. O da oğlumu sınıftan çıkarıp tekme tokat dövmüş. Öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunduk’’ dedi. Öğrencisini darp eden matematik öğretmeni Ali Rıza Y. hakkındaki gelişmeler. 

ÖĞRENCİSİNİ DÖVEN MATEMATİK ÖĞRETMENİ ALİ RIZA Y. TUTUKLANDI MI? 

14 Aralık günü Ortaköy ilçesi Şehit Salih Aksu Ortaokulu'nda meydana geldi. Öğretmen Ali Rıza Y., ders sırasında 5'inci sınıf öğrencisi T.K.'yı sınıftan çıkartıp koridorda tokat ve yumruk atıp dövdü, boğazını sıktı. Gürültüyü duyan başka sınıftaki teknoloji tasarım öğretmeni Gülcan Ünlü, koşarak ettiği olayda dayak yiyen öğrenci T.K.'yı meslektaşı Ali Rıza Y.'nin elinden kurtardı. Daha sonra diğer sınıftaki öğretmenler de çıkıp, öğrenciyi alt kata indirdi. Şiddet anı ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. Yaşanan olayın ardından T.K., durumu babası Duran K.'ya anlattı. Duran K. da oğlunu önce hastaneye götürüp sağlık kontrolünden geçirdi, ardından da Cumhuriyet savcılığına giderek öğretmen Ali Rıza Yücel hakkında suç duyurusunda bulundu.

Öğretmen hakkında soruşturma başlatılırken valilik tarafından derslerden el çektirildiği duyuruldu. Öğretmen hakkında başlatılan adli ve idari soruşturmanın devam ettiği aktarılan açıklamada, soruşturma çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığından görevlendirilen müfettişlerin de ilçeye gelerek olayla ilgili inceleme yaptı.

Öğrencisini döven Ali Rıza Yücel tutuklandı mı? Darp edilen öğrenci T.K. sağlık durumu nasıl?

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, öğretmen Ali Rıza Yücel’in öğrencisine uyguladığı şiddetin ardından gözaltına alındığını ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığını duyurdu. Öğretmen Ali Rıza Y.'nin 1 gün gözaltında tutulduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

''14/12/2021 tarihinde Ortaköy Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatıldığı, şüpheli öğretmenin gözaltına alındığı, bir gün gözaltı tedbirleri uygulanan şüpheli hakkında sevk üzerine Ortaköy Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol kararı uygulanmıştır. Soruşturma süreci Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından titizlikle yürütülmektedir.''

DARP EDİLEN ÖĞRENCİ T.K. SAĞLIK DURUMU NASIL? 

Olayın ardından öğretmen Ali Rıza Y.’nin okulla ilişiği kesilirken ''Öğrenci T.K. sağlık durumu nasıl?'' soruları gündeme geldi. 

Baba Duran K. oğlunun yaşadığı olayı anlatmasının ardından hastaneye gittiklerini söyledi. Oğlunun aldığı darbeler sonucu 10 gün iş göremezlik raporu aldığını belirten Duran K., ''Başka bir öğrenci, öğretmen Ali Rıza Yücel'e gidip, 'T.K. size küfretti' demiş. O da oğlumu sınıftan çıkarıp tekme tokat dövmüş. Hastaneden 10 gün darp raporu aldık ve savcılığa öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bu nasıl bir öğretmen. Bu yaştaki bir çocuğu öldüresiye dövmesi aile olarak bizleri derinden yaraladı" sözlerine yer verdi. 

Öğretmenin adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasının ardından sosyal medyada #AliRızaYTutuklansın etiketiyle kampanya başlatıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...