Tgrt Haber
03 May 2023 22:37 - Güncelleme : 03 May 2023 22:53

Almanlara '300 bin'lik şok! Zweibrücken'de sokak alan Türk TGRT Haber'e konuştu

Almanya'nın Zweibrücken kentinde bir sokağı 2500 euro'ya satın alan Türk iş insanı 300 bin euro'luk satış bedeli koydu. TGRT Haber'e açıklamalarda bulunan Yıldırım Sevindik sokağı alma sürecini anlattı. Sevindik, Alman medyasının baskısının devam etmesi halinde sokağa kendi ismini vereceğini ve satıştan gelen payla depremzede, kanser çocuklara bağış yapacağını açıkladı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Almanya,sokak,Türk,Yıldırım Sevindik

Almanya'nın Zweibrücken kentinde 19 ev ve 30 daire olan 100 metrelik sokağı satın alan Türk iş insanı TGRT Haber’e açıklamalarda bulundu. Almanya’da kardeşiyle emlak işi yapan Yıldırım Sevindik, belediyeden sokağın satışa çıkarıldığını öğrendi. Sevindik, açık artırmada 2500 euro’ya satın almıştı. Alman medyasının baskısından bunalan Sevindik kardeşler, baskıların artması halinde alacağı tedbiri açıkladı.

300 BİN EURO TEKLİF SUNACAKLAR

Sevindik şu açıklamaları yaptı:

''Belediye almadı sokağı. Açık arttırma çıktı ihale de bana kaldı. İhalede o zaman 2500 euro değeri vardı. Hepsi masrafıyla 10 bin euro’ya patladı. Sokağı Türk’ün alması dert oldu. 300 bin Euro bir bedel sunacağız. Amacımız belediyeden bu miktardan almak. Bu gidişatta birkaç gün sonra kapatmayı düşünüyoruz.''

DEPREMZEDE VE KANSER ÇOCUKLARA BAĞIŞ

''Oradaki oturanlar bize hiçbir şey sormadı halen daha. Baskı artarsa sokağın adını değiştiririm. Sokaktan gelen geliri depremzede ve kanser olan çocuklara bağışlayacağız.''

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...