Tgrt Haber

Ani fren yapınca dükkana girdi: Ölümün teğet geçtiği kaza kamerada

25 Ağustos 2021 16:32
Ani fren yapınca dükkana girdi: Ölümün teğet geçtiği kaza kamerada
trafik kazası,ankara,başkent

Ankara'da seyir halinde olduğu sırada karşısına çıkan araca çarpmamak için ani fren yapan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince savrulan araç dükkana girdi. O anlar saniye saniye kaydedilirken kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Ankara'da meydana gelen ve saniye saniye kameralara yansıyan kazada, karşısına çıkan araca çarpmamak için ani fren yapan sürücünün otomobili savruldu. Önce demir korkuluklara, sonra cadde üzerindeki bir araç kiralama dükkanının önündeki araba çarpmasının ardından dükkana giren otomobilin yaptığı kazada, şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza, Keçiören ilçesi Esertepe Mahallesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde karşısına çıkan araca çarpmak istemeyen sürücü ani fren yapınca kendi aracının hakimiyetini kaybetti. Savrulmaya başlayan otomobil önce demir bariyerlere ardından da cadde üzerinde bulunan araç kiralama firmasının önünde duran başka bir araca çarparak durabildi. Şans eseri kazada can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"ARABA VE DEMİR OLMASAYDI ÇIKAMAZDI"

Kaza hakkında konuşan işletme sahibi Danyal Başkaldı, o anları şu ifadelerle anlattı:

"Araç üstten baya süratli bir şekilde savrularak geldi. Demire yan bir şekilde vurdu. Sonra da şu gördüğünüz araca çarptı. Oradan da bizim dükkanın içerisine girdi. Camları falan indirdi. Maddi hasarlı bir kazaydı, her hangi bir yaralanma olmadı. Kazayı yapan genç arkadaş şoktaydı. Aracın içerisinden çıkarttık. Kendisine müdahale ettik. Aşırı süratliydi. Şu araba ve demir olmasaydı aracın içerisinden çıkamazdı. Arabaya çarpması onu yavaşlattı" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...