Tgrt Haber
01 Aralık 2021 09:26

Annesini aradıktan sonra evi ateşe verdi! Ekipler facianın önüne geçti

Aydın’da uyuşturucu madde bağımlısı bir kişi, annesini aradıktan sonra evini ateşe verdi. Ekipler, damacana ve yangın tüpü ile alevlere müdahale ederek olası bir facianın önüne geçti.

Annesini aradıktan sonra evi ateşe verdi! Ekipler facianın önüne geçti
İtfaiye,,Uyuşturucu,,Bağımlı,,Yangın,

Aydın’da evde tek başına yaşayan ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen S.T., akşam saatlerinde annesinden para istedi. Para talebine annesinden ‘hayır’ cevabını alınca S.T sinir krizi geçirdi. Telefonu kapatmadan önce annesine evi ateşe vereceğini söyledi. Annesinin ihbarı üzerine olay yerine Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'ne bağlı polis ekipleri geldi.

FACİANIN ÖNÜNE GEÇİLDİ

Kapıyı çalan ekipler S.T.'yi kapıyı açması için uzun süre uğraştı. Savcılık tarafından verilen izin ile çilingir yardımıyla eve girmek için hazırlık yapan ekipler, bu sırada evden dumanlar ve ateşin çıktığını görmesi üzerine kapıyı kırmak için tekmelemeye başladı.  Apartmanda yaşayan vatandaşlar ekipler tarafından tahliye edilirken, bu sırada S.T. kapıyı açtı.

Dumanların içerisinden çıkarılan şahıs gözaltına alındı. Devriye ekipleri ve Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polisler, damacana ve yangın tüpü ile alevlere müdahale ederek olası bir facianın önüne geçti. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...