Tgrt Haber
05 Nisan 2022 14:00 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 14:27

Annesinin Nisa bebeği sokağa bıraktığı anlar kamerada

Pendik’te terk edilmiş bir bebek vakasında giden Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz’ın 3 aylık bebeğe sütannelik yapması Türkiye’nin gündemine oturdu. Türkiye2nin yüzünü güldüren görüntülerin ardından üzücü haber geldi. Yoğun bakıma alınan bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Bebeğin biyolojik annesi Ebru S. tarafından sokağa bırakıldığı anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Annesinin Nisa bebeği sokağa bıraktığı anlar kamerada

Pendik'te görev yapan acil tıp teknikeri Büşra Kayalı Durmaz, gittiği bir vakada bulunan terk edilmiş bebeğe sütannelik yapmaya başladı. Büşra Kayalı Durmaz tarafından 3 aylık bebeğe Nisa Mihriban adı verildi.

KENDİ BEBEĞİ GİBİ EMZİRDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Pendik’te görevli Acil Tıp Teknikerimiz Büşra terk edilmiş bir bebek vakasına gitti. 14 aylık bebeği olan Büşra kardeşimiz aç bebeği kendi bebeği gibi emzirdi. Ertesi gün hastaneye gidip ilgilendi. Ona bebeğinin elbiselerinden giydirdi. İstek üzerine adını o koydu: Nisa Mihriban” ifadelerini kullanmıştı.

Nisa Mihriban bebeğin biyolojik annesi E.S.'nin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığı aktarıldı. Yoğun bakım ünitesinde gözlem altında tutulan Nisa bebekten bu sabah acı haber geldi. Nisa Bebek'in beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

TERK EDİLDİĞİ ANLAR KAMERADA

Öte yandan, anne Ebru S.’nin bebeğini terk ettiği ve oradan kaçtığı anlar güvenlik kameraların saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde Ebru S. bebeğini metro istasyonunda taşıyor ve istasyondan çıkıyor. Adından Ebru S. bebeğini bırakacağı yere yakın bir yerde taksiden iniyor. Ebru S. bebeğini bir sokağın ortasında bırakıyor ve bindiği araç ile oradan uzaklaşıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...