Tgrt Haber
01 Ekim 2021 13:58

Antalya’da pitbull vahşeti! Köpeğe acı veda yürek burktu

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen olayda pitbullun saldırdığı bir köpek hayatını kaybetti. Sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunan Berrak İpek adlı vatandaşın köpeğine veda mesajı yürekleri burktu.

Antalya’da pitbull vahşeti! Köpeğe acı veda yürek burktu
antalya,köpek,pitbull

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki Çağlayan mevkiinde meydana gelen olayda Berrak İpek isimli vatandaş köpeği ile birlikte dışarı çıktı. Berrak İpek, köpek ile sokakta dolaşırken bir anda başka bir kadının köpeği olan pitbullun saldırısına uğradı. Olay sonrası Berrak İpek’in köpeği ağır yaralandı. Hemen veterinere götürülen köpek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Berrak İpek Tatbul adlı kullanıcı yardım çağrısında bulundu. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Öncelikle yaşadığınız olay için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konunun değerlendirilmesi ve ilgili şahsa gerekli cezai işlemlerin uygulanması için; Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'ne (HAYDİ) başvuru yapılması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Antalya’da pitbull vahşeti! Köpeğe acı veda yürek burktu

ACI DOLU VEDA MESAJI

Köpeğinin hayatını kaybetmesi sonrasında sosyal medya hesabından acı dolu mesaj yayımlayan Berrak İpek Tatbul, “Sana nasıl veda edilir bilmiyorum. Açıkçası sensiz nasıl uyunur sensiz nasıl uyanılır ve nasıl yaşanır bilmiyorum. Maaşımla aldığım en güzel sey senin mamandı. Kendimi en çok aşılarını zamanında yaptırabildiğimde sevdim. Anahtar sesimi duyduğunda kapıda nefes nefese sesini duyardım ve kendimi sevilebilir hissederdim. 8 yıl boyunca benim ailem oldun. Açıkçası sensiz ne yapacağımı bilmiyorum ve hala burada ayni evdeymişiz gibi geliyor ve yokluğuna değil alışmak kabullenmek için ne yapılır bilmiyorum. Bugün 5 dakika geç evden çıksaydık seni kaybetmeyecektim. Bu fikri aklımdan çıkarıp kendimle barışabileceğimi düşünmüyorum. Elin hep elimde. Artık yoksun, belli ki ben de bir sure olamayacağım, sen bana benim sana olduğumdan daha güzel bir aileydin. Beni bırakma diye ağladığım ilk varlık oldun. Beni bıraktın ama neden bırakmışsın gibi hissetmiyorum bilmiyorum. Seni hiç bırakmayacağım. İzninle bir sure kendimi bırakıyorum” ifadelerini kullandı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...