Tgrt Haber
26 Aralık 2022 17:10 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 17:23

Çay içtiği için ceza yiyen taksici isyan etti: Araç kullanırken yasakmış, nasıl içeceğim bunu?

İstanbul Kadıköy'de polis ekipleri taksicilere yönelik gerçekleştirilen denetim sırasında, taksi kullanırken çay içtiği için cezai işlem uygulanan taksi sürücüsü karara tepki gösterdi. Taksici, “Elimde çay bardağı varmış, araç kullanırken yasakmış. Ne yapacağım, nasıl içeceğim bunu? Telefon değil ki bu çay" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul,Kadıköy,Polis,Taksi,Ceza

İstanbul Kadıköy'de polis ekiplerinin taksicilere yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde ilginç bir olay yaşandı. Denetimler çerçevesinde taksi sürücülerinin yolcu seçip seçmediği, kısa mesafe yolcu alıp almadığı, emniyet kemeri takıp takmadığı kontrol edilirken gerekli evrak belgeleri de incelendi. Durdurulan 12 taksi sürücüne emniyet kemeri takmamaktan, 1 taksi sürücüsüne 1 yıldır muayenesi geçmiş şekilde taksi kullanmaktan, 1 taksi sürücüsüne ise araç kullanırken çay içtiği gerekçesiyle ceza kesildi. 

Toplamda 14 taksi sürücüsüne 3 bin 436 TL cezai işlem uygulandı. 1 yıldır aracına muayene yaptırmayan taksi sürücünün aracı bağlanarak çekiciyle Yediemin otoparkına götürüldü.

"TELEFON DEĞİL Kİ BU ÇAY VEYA SU DA OLABİLİRDİ"

Araç kullandığı sırada çay içtiği gerekçesiyle ceza yiyen Tayfun Yamanlı, “Elimde çay bardağı varmış. Bu şekilde elimde duruyordu, araç kullanırken yasakmış. Ne yapacağım, nasıl içeceğim ben bunu? Telefon değil ki bu çay veya su da olabilirdi. İçerek gidiyorum ne sakıncası var bunun” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...