Tgrt Haber
20 Ocak 2022 12:03

Kar hayatı durma noktasına getirdi: Isınmak için halay çektiler

Erzurum’da son günlerde etkisini arttıran kar yağışı sonrası hayatı durma noktasına getirdi. Birçok mahalleye ulaşım sağlanamazken, araçlar kara saplandı. Araçlar bulundukları yerden kurtarılırken bir grup genç soğuktan etkilenmemek için halay çekti.

Kar hayatı durma noktasına getirdi: Isınmak için halay çektiler
Halay,,Erzurum,,Hava durumu,,Kar,

Türkiye’de günlerdir etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Erzurum’da 3 gündür etkili olan kar yağışı sonrası birçok mahalleye ulaşım sağlanamıyor. Köylerinde mahsur kalan vatandaşlara yardım götürmek için yola çıkan vatandaşlar araçlarıyla kara saplandı. Araçlar halat ve küreklerle uzun uğraşlar sonucu çıkarılsa da ilerlemekte zorluk çekti.

SOĞUK HAVALARIN ÇÖZÜMÜ HALAY

Gün içinde hava sıcaklığının eksi 15 dereceleri gördüğü Erzurum’da yolda mahsur kalan gençler soğuk havaya dayanamayarak çözümü halay çekmekte buldu. Dakikalarca kar üzerinde halay çeken gençler araçlarının kurtarılmasının ardından tekrar yola koyuldular. Araçları battığı için üşümeye başladıklarını ifade eden gençler zorluktan eğlence çıkarttıklarını söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...