Tgrt Haber

Kuyuda kahreden ölüm! Arkadaşını kurtarmak için girdi, kendisi can verdi... Metan gazı detayı dikkat çekti

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Temmuz 2023 09:01 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 09:06
kuyu,Bilecik,metan gazı

Bilecik'te kuyuya düşen şahsı kurtarmak isteyen arkadaşı da kuyuda mahsur kaldı. İhbar üzerine gelen ekipler ilk düşen kişiyi canlı, diğerini ise ölü bir şekilde kuyudan çıkartabildi.

Osmaneli ilçesi Camicedit Mahallesi'nde bir evin bahçesindeki kuyuya 2 kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri kuyunun içerisinde 2 kişinin olduğunu görmelerinin ardından itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri ile birlikte kurtarma çalışması başlatıldı.

İLK DÜŞEN HASTANEYE KALDIRILDI

Kurtarma çalışmalarında kuyuya düşenlerden A.A. (67) isimli şahıs kuyudan çıkartılarak sağlık ekiplerince Bilecik Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

METAN GAZI NEDENİYLE ÇALIŞMALAR BİR SÜRE DURDU

Kuyuda kalan Nihat Kalkandelen'i (34) kuyudan kurtarma çalışmaları yapacakları sırada kuyudan yüksek dereceden metan gazı kokusu geldiğinden ekipler kuyuda hiçbir şekilde çalışma yapmadılar ve Bilecik AFAD ekiplerinden yardım istediler.

ARKADAŞI İÇİN KUYUYA GİREN VATANDAŞ ÖLDÜ

Olay yerine gelen AFAD ekipleri kullandıkları gaz maskeleri ile kuyuya inip kuyuda kalan Kalkandelen'in cansız bedenine ulaşarak dışarıya çıkartılar. 

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Kalkandelen'in cenazesi otopsisi yapılmak üzere Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kuyuda kahreden ölüm! Arkadaşını kurtarmak için girdi, kendisi can verdi... Metan gazı detayı dikkat çekti

KUYUNUN AMACI ARAŞTIRILIYOR

Kuyunun bahçeye ne amaçla kazıldığını öğrenmek için polis ekipleri geniş çapta araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...