Tgrt Haber
03 Ekim 2021 09:45

Son dakika: Avcılar'da korkutan patlama! 1 kişi yaralandı

Son dakika haberi: Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde bir apartman dairesinde patlama meydana geldiği ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamanın mutfak tüpünden kaynaklandığı öğrenilirken olayda bir kişi yaralandı, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Son dakika: Avcılar'da korkutan patlama! 1 kişi yaralandı
avcılar,patlama,mutfak tüpü

Avcılar'da mutfak tüpünün patlaması sonucu 1 kişi yaralandı. Patlamanın yaşandığı binada büyük çaplı hasar oluştu.

Tahtakale Mahallesi Akasya Sokak'taki 2 katlı binanın birinci katındaki dairede bulunan mutfak tüpü, henüz belirlenemeyen nedenle patladı. Patlamada, dış duvarları yıkılan dairenin moloz parçaları çevreye saçıldı. Patlamada yaralanan daire sakini kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis ile itfaiye ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

Patlamanın meydana geldiği evde büyük çapta hasar oluştu.

KAYMAKAM OLAY YERİNİ İNCELEDİ

Avcılar Kaymakamı Kemal İnan da patlamanın ardından sokakta ve dairede incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri ile görüşen İnan, “Bizde şu anda tüpten kaynaklı bir patlama olduğunu biliyoruz. Ekiplerimizin incelemeleri devam ediyor. Aksi bir durum olursa kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...