Tgrt Haber
23 Mart 2020 16:15

Bahçıvan çalıştığı sitenin yöneticisini öldürdü

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bir şahıs, bahçıvan olarak çalıştığı site yöneticisini, aralarında çıkan tartışma nedeni ile silahla vurarak öldürdü.

Bahçıvan çalıştığı sitenin yöneticisini öldürdü
Kocaeli,,Kandıra,,bahçıvan,

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Kerpe Mahallesi’nde bulunan bir sitede, mahallede bulunan bir sitenin yöneticisi olan Mustafa Baygül (66), sitede bahçıvan olarak çalışan G.D. ile tartışmaya başladı.

Ağır yaralandı

Çıkan tartışmanın büyümesi sonrasında cebindeki tabancayı çıkartan G.D. Baygül’e ateş etti. Kurşunun isabet ettiği Baygül, ağır yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bahçıvan çalıştığı sitenin yöneticisini öldürdü

Kurtarılamadı

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Baygül Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Baygül yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. G.D. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...