Tgrt Haber
12 Eylül 2021 08:32

Balıkesir’deki zincirleme kazada 2 kişi öldü

İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir kısmında gece saatlerinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Balıkesir’deki zincirleme kazada 2 kişi öldü
Balıkesir,kaza,

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir Susurluk yolu üzerinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. 3 aracın karıştığı trafik kazasında Zehra Çolak idaresindeki otomobil, otoyolun Ortaca Mahallesi mevkisinde Sabri Serdar Karışma yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde yangın çıktı. O esnada yangın çıkan araca bakmak için kamyondan inen Sabri Serdar Karışma'ya da Ali İhsan Teceren'in kullandığı otomobil çarptı. Kazadan sonra olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yola savrulan kamyon sürücüsü Karışma olay yerinde hayatını kaybederken, itfaiye ekiplerince söndürülen yangında ise sürücü Çolak, hayatını kaybetti.

Balıkesir’deki zincirleme kazada 2 kişi öldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...