Tgrt Haber
25 Ekim 2021 13:15

Batman'da inek ana yola atladı, 7 araç perte çıktı

Batman'da şehirler arası ana yola fırlayan bir inek, trafiği birbirine kattı. 7 aracın çarptığı inek telef olurken araçların yüksek miktarda ekonomik zarar meydana geldi. Ekipler, küpesi olmayan ineği bulmak için çalışma başlattı.

Batman'da inek ana yola atladı, 7 araç perte çıktı
inek,,kaza,,trafik kazası,,batman,

Batman'da şehirler arası olarak kullanılan bir ana yola fırlayan inek, gece karanlığında fark edilmeyince kazalar arka arkaya geldi. Peşpeşe ineğe çarpan araçlar hayvanın ölümüne neden olurken 7 araç büyük hasar aldı.

Batman Diyarbakır karayolu, Şerbetli köyü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Batman’dan Diyarbakır istikametine seyir halinde olan henüz plakası belirlenemeyen kamyon gece geç saatlerde aniden karayoluna çıkan ineği fark edemeyerek çarptı.

Batman'da inek ana yola atladı, 7 araç perte çıktı
İneğin çarptığı araçlarda maddi hasar meydana geldi.

SÜRÜCÜLER YOLA SAVRULAN İNEĞİ FARK ETMEDİ

Yolun ortasına savrulan ineği gece karanlıkta fark edemeyen aynı istikamete giden 6 araç da ineğe çarparak hasar aldı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kazada 7 araç maddi hasar gördü. Kazaya neden olan büyükbaş hayvan ise telef oldu.

Batman'da inek ana yola atladı, 7 araç perte çıktı
Küpesiz ineğin sahibini bulmak için çalışma başlatıldı.

Yoldan geçen güvenlik korucuları kaza yerinde tedbir alarak jandarma ekiplerine haber verdi. Kaza sonrası olay yerine gelen jandarma trafik ekipleri telef olan hayvanın kulak küpesi olmadığını belirledi. Ekipler büyükbaş hayvanın sahibini bulmak için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...