Tgrt Haber
19 Mart 2022 18:31 - Güncelleme : 19 Mart 2022 19:19

Bilecik'te zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yağış sonrası kayganlaşan yolda 5 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, bir kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bilecik'te zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı

Bilecik'te akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle ortalık savaş savaş alanına döndü.

Sakarya istikametinden Bilecik yönünde gitmekte olan F.B. idaresindeki otomobil, Osmaneli İçmeler mevkisinde yağışlı hava nedneiyle virajı alamayıp bariyerlere çarptı. Kaza yapan yapan otomobili H.P., yardım etmek için durdu.

Bu sırada B.A.'nın kullandığı otomobil, kaza yapan ve yardım için duran araçlara çarptı. Yoldaki kazayı gören H.D. idaresindeki tankerin yavaşlayınca, N.A.A. idaresindeki hafif ticari araç önce tankere, sonra kazaya karışan otomobillerden birine çarptı. 

13 YAŞINDAKİ KIZ CAN VERDİ

Oluşan zincirleme kaza sonrası bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok saıda ambulans, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada 7 kişi hafif şekilde yaralanırken, 34 JS 5241 plakalı otomobilde bulunan yolcu Berra Akyol (13), yola fırlayıp ağır yaralandı. 

Yaralılar bölgedeki hastanelere sevk edilirken, ağır yaralı olan 13 yaşındaki Berra Akyol, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...