Tgrt Haber

Bodrumlulardan turist yoğunluğuna tepki

18 Temmuz 2021 09:27
Bodrumlulardan turist yoğunluğuna tepki
Bodrum,tatil

Kurban Bayramı’nı turistlik beldelerde geçirmek için Türkiye’nin dört bir yanındaki vatandaşlar Bodrum’a adeta akın etti. Bodrumlular ise bu duruma şiveli konuşmalarıyla tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantı sonrası Kurban Bayramı tatilin 9 gün olacağını söylemesinin ardından vatandaşlar tatil için yollara düştü. Bayramı turistlik beldelerde geçirmek isteyen vatandaşlar turizmin göz bebeği Bodrum’a akın etti. Nüfusun 1 milyonu geçtiği Bodrum’da kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

TURİZMCİLERDEN REZERVASYON UYARISI

Turizmciler ise bayram günü rezervasyonsuz Bodrum’a gelen yerli turistlerin otellerde yer bulamayacağı konusunda uyardı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kurban Bayramı tatilinde Bodrum’un nüfusunun 5 katına çıkacağını ve nüfusun 1 milyonu geçeceğini açıkladı.Bodrumlu bir vatandaş, aracı ile şehir içinde seyir halinde iken gördüğü trafik karşısında sitem etti. Muğla şivesi ile tatilcilere seslenen vatandaş, “Bu insanla nere gidipduru. Bu Bodrum’da ne var ne yok söyleyiverin. Bizim bilmediğimiz bişe mi var akıdeşler anlamadım ya. Çayı bedava mı veripdurula bu Bodrum’da. Evinizde oturugosenize” dedi.

Bodrumlulardan turist yoğunluğuna tepki

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...