Tgrt Haber
22 Mart 2022 00:20 - Güncelleme : 22 Mart 2022 00:29

Bolu Dağı Tüneli’ndeki zincirleme kazada soruşturma

Bolu Dağı Tüneli’nde 18 aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 30 kişi ise yaralandı. Kazaya karışan araç sürücüleri ile ilgili soruşturma başlatılırken ağır yaralanan 8 aylık bebek ise hayati tehlikeyi attı.

Yaşanan zincirleme kaza nedeniyle İstanbul yönüne trafik 5 saat boyunca durmuştu.

Cumartesi günü Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönünde meydana gelen 2 otobüs, 6 tır ve 10 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Yaralılardan 17’si olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, 14’üne kaza yerinde müdahale edildi. Kazada bacakları kopan 16 yaşındaki Doğan Başaran hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

8 AYLIK BEBEK HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Durumu ağır olan ve yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren 8 aylık bebeğin ise hayati tehlikeyi atlattığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

SÜRÜCÜLER HAKKINDA SORUŞTURMA

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 18 aracın karıştığı kazayla ilgili araç sürücülerinin kusurlarının tespiti için soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında kazaya karışan sürücülerin kusurları incelendikten sonra yargılama süreci başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...