Tgrt Haber
17 Kasım 2021 09:05

Bartın ve Çorum'dan sonra şimdi de Bolu! 5 yıldızlı otelde kalan 60 öğrenci zehirlendi

Bolu'da seminer ve kamp amacıyla 5 yıldızlı bir otelde konaklayan özel okul öğrencisi 60 çocuk, yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye başvuran öğrencilerin aileleri otelden şikayetçi oldu.

Bartın ve Çorum'dan sonra şimdi de Bolu! 5 yıldızlı otelde kalan 60 öğrenci zehirlendi
bolu,,gıda zehirlenmesi,,öğrenci,,otel,,koru otel,

Bolu’da, 2 günlük seminer ve kamp amacıyla 5 yıldızlı Koru Otel'de konaklayan 60 öğrencinin yedikleri otel yemeğinden zehirlendikleri öne sürüldü. Akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan öğrencilerin aileleri, duruma tepki göstererek şikayette bulundu.

AMBULANSLARLA HASTANEYE TAŞINDILAR

Bolu Dağı mevkiinde bulunan Koru Otel’de ara tatil dönemini değerlendirmek için gelen 60 özel okul öğrencisinin akşam saatlerinde mide bulantısı ve kusma şikayeti yaşadığı iddia edildi. Durumu ailelerine ve otel yetkililerine bildiren öğrenciler otele çağrılan ambulans ve özel araçlarla kentteki hastanelere götürüldü.

Bartın ve Çorum'dan sonra şimdi de Bolu! 5 yıldızlı otelde kalan 60 öğrenci zehirlendi
İl Tarım Müdürlüğü, otel yemeğinden numune alarak inceleme başlattı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ 

Öğrencilere hastanede yapılan tahlillerde gıda zehirlenmesi teşhisi konulmasının ardından İl Tarım Müdürlüğü ekipleri otelde yemeklerden ve sudan numune aldı. Hastaneye götürülen öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

"OTELİN CİDDİ SORUMSUZLUĞU"

Otelde kalan yeğeninin rahatsızlandığını öğrenerek hastaneye gelen Yeliz Varan, “Yeğenim seminer için gelmişti. 2 günlük programları vardı. Fakat bugün aldığımız haber üzerine öğrendik ki akşam saatlerinde mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye geldi. Yaklaşık 60 öğrencinin burada olduğunu söylüyorlar. Otelin ciddi sorumsuzluğu. Otelden şikayetçi olduk. Çünkü gıda zehirlenmesi olarak belirttiler. Çocukların çoğu tavuk yediklerini söylüyorlar” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...