Tgrt Haber
09 Ekim 2021 11:41

Boşanma aşamasında olduğu kocası tarafından darp edilen kadın öldü

Osmaniye’de avukatlık bürosunda buluştuğu eşi tarafından darp edilen kadın, ambulansla kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesindeki hayat mücadelesini kaybetti.

Boşanma aşamasında olduğu kocası tarafından darp edilen kadın öldü
Osmaniye,,darp,,avukat,,boşanma,,cinayet,

Osmaniye’de boşanma aşamasındaki iki çocuk annesi genç kadın, avukatlık bürosunda karşılaştığı eşi tarafından dövülerek hayatını kaybetti.

TARTIŞTIĞI EŞİNİ ACIMASIZCA DARP ETTİ

29 Eylül tarihinde yaşandı. 23 yaşındaki iki çocuk annesi Meltem Goncagül, eşiyle boşanma işlemlerini gerçekleştirmek üzere Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan avukatının bürosuna geldi. Avukatlık bürosuna bir süre sonra kadının eşi İbrahim Goncagül gelerek yaşanılan tartışma üzerine eşini darp etti.

10 GÜN SÜREN HAYAT MÜCADELESİNİ YİTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından genç kadın, önce ambulans ile Osmaniye Devlet Hastanesine daha sonra hayati tehlike kaydıyla Gaziantep’e sevk edildi. 10 gündür hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Meltem Goncagül, hayatını kaybetti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Eşini darp ederek ölümüne sebep olan İbrahim Goncagül ise olayın ardından polis tarafından gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...