Tgrt Haber
24 Ekim 2021 18:32

Bozkurt yine sular altında! Yollar göle döndü

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde etkisini gösteren sağanak nedeniyle yollar göle döndü. Ağustos ayında yaşanan sel felaketini sonrası vatandaşlar tekrar sel korkusu yaşamaya başlarken ekipler su baskınlarını önlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bozkurt yine sular altında! Yollar göle döndü
Bozkurt,Kastamonu,Kastamonu sel,Kastamonu bozkurt

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesi yine sular altında kaldı. Ağustos ayının ortasında Batı Karadeniz’de özellikle Bozkurt ve Sinop’ta etkisini gösteren sağanak nedeniyle onlarca ev ve iş yerleri sular altında kalmıştı. Kastamonu’da 62 kişi Sinop’ta 14 kişi Bartın’da ise 1 kişinin öldüğü sel felaketi vatandaşların hala hafızalarında yer alıyor.

YİNE SAĞANAK YİNE SEL

Sağanak sonrası Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sokaklar yine göle döndü. Şiddetli yağış nedeniyle ilçe merkezinden geçen Ezine Çayı'ndaki su seviyesi ise yükselmeye başladı. Ekipler su baskınlarını önlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bozkurt yine sular altında! Yollar göle döndü

Bozkurt yine sular altında! Yollar göle döndü
Sağanak sonrası vatandaşlar yollarda gitmekte zorluk yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...