Tgrt Haber

Bugün hava nasıl olacak? 20 Şubat Türkiye geneli hava durumu

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2024 08:48 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 08:51
Bugün hava nasıl olacak? 20 Şubat Türkiye geneli hava durumu
hava durumu,türkiye

Bugün hava nasıl olacak? 20 Şubat Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar!

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Marmara Bölgesi'nde parçalı, yer yer çok bulutlu geçmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE

Ege Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Ancak, bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi yaşanabilir.

AKDENİZ

Akdeniz Bölgesi'nde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. İlk saatlerde Adana, öğle saatlerinde Hatay çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi yaşanabilir.

İÇ ANADOLU

İç Anadolu Bölgesi'nde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Kuzeyinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde ise yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

KARADENİZ

Karadeniz Bölgesi'nde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Özellikle sabah ve gece saatlerinde bölgede pus ve sis hadisesi yaşanabilir.

DOĞU ANADOLU

Doğu Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra bölgenin güneydoğusunda, ilk saatlerde Elazığ ve Tunceli çevrelerinde yağışlar görülecek. Yağışların genellikle yağmur, bölgenin güneydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra bölgenin doğusunda ve Şanlıurfa çevrelerinde yağmur ve sağanak yağışlar görülecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...