Tgrt Haber

Bugün hava nasıl olacak? 9 Şubat Türkiye geneli hava durumu

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 07:51 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 08:01
Bugün hava nasıl olacak? 9 Şubat Türkiye geneli hava durumu
hava durumu,türkiye,bugün hava nasıl olacak

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, bugün ülkemizin birçok bölgesinde yağışlar etkili olacak. İşte, 9 Şubat Türkiye geneli hava durumu ve detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, bugün ülkemizin birçok bölgesinde yağışlar etkili olacak. İşte detaylar...

9 ŞUBAT BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA
Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu geçecek. Rüzgarın bölgenin batısında güney yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, Manisa haricinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Kuzey kıyı kesimlerinde rüzgarın güney yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Çankırı, Sivas ve Kırıkkale haricinde gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

KARADENİZ
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Tokat ve Çorum çevrelerinde öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Dağlık ve kar örtülü bölgelerde çığ tehlikesi bulunuyor.

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, Tunceli, Bingöl, Muş, Elazığ ve Malatya çevrelerinde yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Bölgede buzlanma, don olayı, pus ve sis ile birlikte çığ tehlikesi bulunuyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, Mardin ve Siirt haricinde aralıklı yağmur ve sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...