Tgrt Haber

Büyükçekmece’deki kazı çalışmalarında ceset bulundu

04 Şubat 2022 18:02 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 20:48
Büyükçekmece’deki kazı çalışmalarında ceset bulundu

Son dakika haberi: Büyükçekmece’de boş bir arazide kayıp kişinin gömüldüğü iddiası üzerine başlatılan kazı çalışmalarında erkek cesedi bulundu. Cesedi bulunan kayıp şahsın kolundaki kelepçenin kepçeye takıldığı öğrenildi.

İstanbul Büyükçekmece’de boş bir arazide polis ekipleri tarafından helikopter destekli olarak başlatılan çalışmalar merak konusu oldu. İş makineleri ile çalışmalar devam ederken, aramaların kayıp ihbarı üzerine Anadolu Adliyesi tarafından soruşturma başlatılan 39 yaşındaki Murat K. isimli şahsın cesedine ulaşılmak için olduğu öğrenildi.

TOPRAK ALTINDA CESET BULUNDU

Bugün yapılan çalışmalar sonucunda ekipler toprak altında bir erkek cesede ulaştı. Ulaşılan yeni detaylarda cesedin sağ bileğine takılı kelepçe olduğu ve kelepçenin kepçeye takıldığı ortaya çıktı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hakkında kayıp ihbarı bulunan Murat Kartal'ın 2015'te Ömer Fırat B'yi öldürdüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra serbest bırakıldığını belirlemişti. Bir gizli tanığın ifadesini değerlendiren ekipler, iki polis memurunun 20 Ocak'ta Maltepe'de Kartal'ı gözaltına aldığını tespit etmiş, yakalanan iki polis memuru, Kartal'ı emniyete götürmek yerine para karşılığı başka kişilere teslim ettiklerini itiraf etmişti. Soruşturmada gözaltına alınan iki polis memuru ve Kartal'ı kendilerine getirmeleri için polis memurlarını azmettirdikleri öne sürülen 5 zanlı tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında kayıp Murat Kartal'ın Büyükçekmece'deki bir arazide gömülü olabileceği bilgisi üzerine 2 Şubat'ta bölgede kazı ve arama çalışması başlatılmıştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...