Tgrt Haber
03 Eylül 2021 09:05

Yola çıkan çocuğun hayatını kurtarmak isteyenler kendi canından oldu

Niğde'de yola fırlayan bisikletli çocuğunu kurtarmak isteyen anne ve arkadaşına araba çarptı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Yola çıkan çocuğun hayatını kurtarmak isteyenler kendi canından oldu
bisiklet,niğde,trafik kazası,anne

Niğde’de bisikletli çocuğun yola fırlaması üzerine onu kurtarmak isteyen anne ve arkadaşı, kendi canlarını hiçe saydı. Bir otomobilin çarptığı iki kişi hayatını kaybederken otomobilin sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. 

Bor yolu Gözde evleri önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen 41 yaşındaki Züleyha Aytaş ve 61 yaşındaki Nazmiye Özkul’a sürücüsü belirlenemeyen 06 CGS 281 plakalı otomobil çarptı.

Olay yerine gelen ambulanslar yaralı Züleyha Aytaş ile Nazmiye Özkul’u Niğde Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Züleyha Aytaş ile Nazmiye Özkul hayatını kaybetti.

Bisikletle yola atladığı iddia edilen çocuk ise kazadan yara almadan kurtuldu. Polis kaza ile ilgili çalışma başlatırken, kaza sonrası firar eden otomobil sürücüsü için gweniş kapsamlı arama çalışması başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...