Tgrt Haber

Çocuklarıyla birlikte otobüsün altında kalan kadın hayatını kaybetti

27 Aralık 2021 11:30
Çocuklarıyla birlikte otobüsün altında kalan kadın hayatını kaybetti
gebze,,trafik kazası,,güvenlik kamerası,

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hafif ticari araç ile çarpışan halk otobüsü karşı şeride savurularak anne ve iki çocuğunu altına aldı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı anne yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, 2 çocuğu ile birlikte otobüsün altında kalarak yaralanan yabancı uyruklu kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KARŞI ŞERİDE SAVRULDU

Gebze ilçesi İstasyon Mahallesi Şehit Abdullah Horoz Caddesinde, N.Z.Ç. idaresindeki 41 J 6064 plakalı halk otobüsü, ara sokaktan çıkan M.Y. yönetimindeki 54 ZY 920 plakalı Renault marka hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç yolun karşı şeridine savrulurken, otobüs ise önce durağa sonra bir marketin camına çarparak durabildi.

OTOBÜSÜN ALTINDA SIKIŞTILAR

Aynı anda yolun karşısından durağa doğru geçen anne ve iki çocuğu otobüsün altında sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otobüsün altında sıkışan vatandaşlar itfaiye ekiplerinin çabalarıyla çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

YARALI ANNE KURTARILAMADI

Ağır yaralanan yabancı uyruklu anne 45 yaşındaki Amira Alahmad Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne, çocukları İ.H. ile N.H. ise Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan anne Amira Alahmad, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

Öte yandan özel halk otobüsü ile hafif ticari aracın çarpışma anı, 3 yabancı uyruklu vatandaşın otobüsün altında kalışı ve kazayı gören vatandaşların otobüsün altında sıkışan 3 kişiyi kurtarma çabaları bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Çocuklarıyla birlikte otobüsün altında kalan kadın hayatını kaybetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...