Tgrt Haber
29 Ağustos 2018 10:19

Çöp evde yaşayan adam polisler tarafından kurtarıldı

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan bir çöp evde 15 senedir çöp biriktiren yaşlı adam, sinekler arasında ölmek üzereyken polis ekipleri tarafından kurtarıldı

Çöp evde yaşayan adam polisler tarafından kurtarıldı
Küçükçekmece,çöp ev

Küçükçekmece'de tek yaşayan ve adının İbrahim olduğu öğrenilen yaşlı bir adam yaklaşık 15 senedir yaşadığı evin içerisini çöple doldurdu. 

POLİS EKİPLERİ KOKUDAN İÇERİ ZOR GİRDİ

Kimsesi olmayan ve çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla yaşamını sürdüren yaşlı adam, 1 hafta önce evde rahatsızlandı. İki gündür kendisini görmeyen komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen Küçükçekmece Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri içerisinde çok ağır koku bulunan eve güçlükle girebildi. 

SİNEKLER İÇİNDE ÖLMEK ÜZEREYDİ

Polis ekipleri eve girdiğinde yaşlı adamı sinekler içerisinde ölmek üzere buldu. Hemen olay yerine sağlık ekiplerini çağıran polis ekipleri bu sırada vatandaşlardan da su isteyerek yaşlı adama içirdi. 

İçeride kokudan durmanın neredeyse imkansız olduğu evden yaşlı adamı belediye ekipleri dışarı çıkardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. 

İlk müdahalesi olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan yaşlı adam daha sonra tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...