Tgrt Haber
07 Eylül 2021 09:34

Dededen toruna uyuşturucu operasyonu

Afyonkarahisar'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında son dönemde zehir tacirlerine nefes aldırılmıyor. Ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda dede ve torununun kaldığı bir evde çok sayıda uyuşturucu madde ve suçtan ele edilen para ele geçirildi.

Dededen toruna uyuşturucu operasyonu
Dede,,Torun,,Uyuşturucu,,Operasyon,

Jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonlarında merkeze bağlı Işıklar beldesinde ikamet eden dede M.S. ile aynı isimdeki torunu M.S., isimli şahısların evlerinde ve Dinar ilçesi Akçaköy mevkiinde Ş.S., Ö.B. ve U.C.E. isimli şahısların içinde bulunduğu araçlarında arama yapıldı.

DEDE VE TORUNA GÖZALTI

Aramalarda, 1 kilo 751 gram esrar, 94 gram toz esrar, 27 bin TL nakit para, 1 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 40 adet fişek ele geçirildi. Operasyonun ardından dede ve torun ile birlikte diğer 3 zanlı jandarma tarafından gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...