Tgrt Haber
03 Eylül 2022 09:05 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 09:24

Ceza yedi otomobili bağlandı, arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi

İstanbul'da trafik denetimlerinde abartı egzoz kullandığı için cezai işlem uygulan genç sürücü arabası trafikten men edilince arkadaşlarıyla otomobilin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Ceza yedi otomobili bağlandı, arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi
Ceza,İstanbul,Kadıköy

İstanbul Kadıköy'de kurallara uymayarak standart dışı egzoz kullanan araç sürücüleri trafik ekipleri tarafından tespit edilere cezai işlem uygulandı. Trafik polislerinin kurduğu kontrol noktasında durdurulan bir otomobilde abartı egzost tespit edilmesi üzerine trafikten men edildi.

CEZA MAKBUZUYLA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Otoparka çekilen otomobil sürücüsüne 1823 lira para cezası uygulandı. Otomobil sürücüsü ve araç içerisinde bulunan gençler ceza yedikten sonra trafikten men edilen otomobilin önünde ceza makbuzuyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ceza yedi otomobili bağlandı, arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi

GİR GECEDE 230 BİN TL CEZA KESİLDİ

Kurulan denetim noktalarından biri olan Kadıköy'de kurallara uymayarak standart dışı egzozla çevreye rahatsızlık veren ve çeşitli trafik kuralları ihlallerinden denetime tabi tutulan 175 araca toplam 203 bin 636 TL para cezası uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...