Tgrt Haber

Babalar Günü'nde bir acı olay daha! Denizdeki çocuklarını kurtarmak isterken kendi öldü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Haziran 2023 17:19 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 17:28
Babalar Günü'nde bir acı olay daha! Denizdeki çocuklarını kurtarmak isterken kendi öldü
babalar günü,boğulma,kaza

Hatay'ın Samandağ ilçesinde denizde akıntıya kapılan çocuklarını kurtarmak isterken boğulma tehlikesi geçiren baba, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Babalar Günü'nde peş peşe acı haberler geliyor. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Hatay'ın Samandağ ilçesinde serinlemek için denize giren çocuklar bir süre sonra akıntıya kapıldı. Çocuklarının suda çırpındığını gören Abdulbaki Ulutaş (42), denize girerek onları kıyıya çıkarmak istedi. 

Denize giren Ulutaş, o sırada akıntıya kapıldı. Çevredeki vatandaşların çabası ile baba ve çocuklar denizden çıkarıldı. Bölgeye sahil güvenlik ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

TALİHSİZ BABA KURTARILAMADI

Durumu kötü olan baba Ulutaş, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Samandağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ulutaş, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı, çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KIZINI SINAVA YETİŞTİRMEK İSTERKEN ÖLDÜ

Sabah saatlerinde bir acı haber de Sakarya'dan geldi. Kızını YKS’ye yetiştirmeye çalışırken otomobiliyle duvara çarpan baba hayatını kaybetti. Araç içerisinde sıkışan kız ise yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Babalar Günü'nde bir acı olay daha! Denizdeki çocuklarını kurtarmak isterken kendi öldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...