Tgrt Haber
15 Nisan 2022 18:07 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 18:16

Devrilen traktörün altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Aydın'ın Çine ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan traktör devrildi. Traktörde yolcu olarak bulunan sürücünün 13 yaşındaki torunu Bircan Çulha, hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kazada yaralanan traktörün sürücüsü hastanede tedavi altına alındı.
Kazada yaralanan traktörün sürücüsü hastanede tedavi altına alındı.

Aydın'ın Çine ilçesinde dedesinin kullandığı devrilen traktörün altında kalan 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

TORUNU TRAKTÖR ALTINDA KALDI

Kırsal Bahçearası Mahallesi'nde saat 15.30 sıralarında, A.Ö. idaresinde 09 RK 189 plakalı traktör, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi. Kazada traktör sürücüsü A.Ö. yaralanırken, yolcu konumunda bulunan 13 yaşındaki torunu Bircan Çulha ise devrilen traktörün altına kaldı.

KÜÇÜK ÇOCUK KURTARILAMADI

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Çulha'nın hayatını kaybettiğini tespit ederken, A.Ö. ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...