Tgrt Haber

Dini nikahlı eşinin aracına bomba yerleştirdi: TEM ekipleri faciayı önledi

07 Ocak 2022 08:55
Dini nikahlı eşinin aracına bomba yerleştirdi: TEM ekipleri faciayı önledi
Çorum,Dini Nikah,Bomba,Araba

Çorum’da bir kişi dini nikahlı eşinin arabasına bomba düzeneği yerleştirdiği iddia edildi. Durumu fark eden kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler düzeneği fünye ile patlatarak büyük bir facianın önüne geçti.

Çorum’da park halindeki otomobiline düzenek yerleştirildiğini fark eden H.A.D. isimli bir kadın hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası olay yerine gelen TEM ekipleri, araç çevresinde incelemelerde bulundu. Ekipler tarafından yapılan incelemeler sonrası araca bomba düzeneği yerleştirildiği tespit edildi.

SOKAK TRAFİĞE KAPATILDI

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, sokağı araç trafiğe kapattı. Bölgede bulunan vatandaşları olay yerinden uzaklaştırılırken balkonlarda olup biteni izleyen vatandaşları da pencerelerden uzak durması yönünde megafonla uyarıldı.

Dini nikahlı eşinin aracına bomba yerleştirdi: TEM ekipleri faciayı önledi
Ekipler tarafından yapılan incelemeler sonrası araca bomba düzeneği yerleştirildiği tespit edildi.

Çevredeki vatandaşların güvenliği sağlandıktan sonra düzeneğe, bomba imha uzmanları tarafından fünye yerleştirilerek imha edildi. 

DİNİ NİKAHLI EŞİNİN YAPTIĞINI İDDİA ETTİ

Ekipler tarafından yapılan incelemelerde bomba düzeneğinin üzerinde pil ve aparat bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, etkisiz hale getirilen düzeneğin H.A.D.’nin ismi öğrenilemeyen dini nikahlı eşi tarafından yerleştirildiği iddia edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...