Tgrt Haber
31 Ekim 2021 10:34

Dolandırıcı olduğu anlaşılan kadınlar esnafa kaldırım taşıyla saldırdı

Esenyurt'taki bir tuhafiyeye giderek tantanacılık yöntemiyle dolandırıcılık yapmak isteyen 3 kadının foyası meydana çıkınca esnafa kaldırım taşıyla saldırdı. Aynı kadınların daha önce de çeşitli vukuatlarının olduğu ve yakalanınca soyunarak kaçmaya çalıştıkları öğrenildi.

Dolandırıcı olduğu anlaşılan kadınlar esnafa kaldırım taşıyla saldırdı
esenyurt,dolandırıcı,esnaf,taşlı saldırı,kaldırım taşı

Esenyurt’taki bir tuhafiyede tantana çıkararak dolandırıcılık yapmak isteyen 3 kadın yakayı ele verdi. Dolandırıcı olduğu anlaşılan kadınlar ile dükkan sahibi arasında çıkan tartışmada, yakalanan kadınlar kaldırım taşıyla esnafa saldırdı. Aynı kadınların suç listesinin kabarık olduğu ve daha önce de yakalandıklarında soyunarak kaçmaya çalıştıkları tespit edildi. 

Bağlarçeşme Mahallesi’nde önceki gün meydana gelen olayda, iddiaya göre, bir tuhafiyeye müşteri gibi gelen 3 kadın sahte para uzattığı esnaftan tepki görünce tantanacılık yöntemiyle dolandırıcılığa kalkıştı. Kadınların yapmak istediğini anlayan esnaf tartışma çıkarınca çevredeki komşu esnaf da duruma tepki gösterdi.

KALDIRIM TAŞIYLA SADIRIP KAÇTILAR

Yaşanan anlarda kadınlar durumla baş edemeyeceğini anlayınca esnafa kaldırım taşı ile vurmaya kalkıştı. Esnaf tarafından tartaklanan dolandırıcılık şüphelileri, olay yerinden hızla uzaklaştı. Aynı kadınların daha önce de Esenyurt’ta yakalanınca vatandaş müdahale etmesin diye üstlerini çıkardıkları ve daha sonra kaçtıkları söylendi.

YAKALANINCA ÜSTLERİNİ ÇIKARIP KAÇIYORLAR

Yaşanan anları anlatan Serkan Baykuş isimli esnaf, “Bizim çalışanlar içerideydi. Serum almak istiyor,  200 lira verip para üstünü almaya çalışıp kafa karıştırıyorlar. Para üstünü veriyorsunuz 50 lira vermedin 100 lira vermedin diyorlar. Sürekli aynı yöntemi yapmaya çalışıp para alıyorlar. Biz fark edince bir anda üzerlerini çıkarmaya başlıyorlar müdahale etmememiz için. Sonra da kaçıyorlar. Daha önce de bu çok olay olmuştu” dedi.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anları ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kadınların esnafla tartışması, esnafın tepki göstermesi ve sonrasında ise yine şüpheli kadının esnafa kaldırım taşı ile vurmaya çalışması yer alıyor. Görüntülerin devamında ise diğer esnafın tartaklamasıyla kadınların kaçmaları görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...