Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 14:48

Eda Nur Kaplan olayında yeni ifade: İstismar şüphelisi o geceyi anlattı

Ankara'da cinsel saldırıya uğramasının ardından ablasıyla birlikte yaşadığı 15. kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar eden Eda Nur Kaplan olayında, zanlı Mehmet A.'nın ifadesi ortaya çıktı. Otele Eda Nur'dan sonra gittiğini belirten otel sahibi Mehmet A., resepsiyonda beklerken genç kızın yanına geldiğini, ardından kendisinin onu odaya götürdüğünü ve birlikte olduklarını söyleyerek suçlamaları kabul etmedi.

Eda Nur Kaplan olayında yeni ifade: İstismar şüphelisi o geceyi anlattı
eda nur kaplan,,istismar,,intihar,,ifade,

Ankara'da cinsel istismara uğradığını söyleyerek şikayetçi olan ve istismar şüphelisinin serbest kaldığını öğrendikten sonra annesine bir mesaj bırakmasının ardından 15. kattaki evinin balkonundan atlayarak yaşamını sonlandıran Eda Nur Kaplan olayında, istismar zanlısı Mehmet A.'nın ifadesine ulaşıldı. Eda Nur'un Yusuf G. ile birlikte, kendisinin sahibi olduğu otele gittiklerini sonradan öğrendiğini belirten Mehmet A., genç kızı lobide yalnız başınayken gördüğünü ve ardından odaya götürüp cinsel birliktelik yaşadıklarını ifade etti.

Eda Nur'un intiharının ardından genç kıza cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen Yusuf G., Mehmet A. ve Aşkın K. hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Zanlılardan Mehmet A.'nın savcılıkta verdiği ifadesinde, genç kızla birliktelik yaşadığını itiraf ettiği ancak suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

MEKANDAN BİRLİKTE AYRILDILAR

 Sabah'tan Dilhan Dumanoğlu'nun haberine göre, Yusuf G.'nin arkadaşı otel işletmecisi Mehmet A.'nın savcılık ifadesinde, Eda Nur Kaplan ile Yusuf aracılığıyla tanıştığını, o gece hep birlikte bir mekanda oturduklarını, ancak bir süre sonra Eda Nur ve Yusuf'un gittikleri mekandan ayrıldığını söyledi. 

"BEN OTURURKEN YANIMA GELDİ"

"Önce nereye gittiklerini sormadım, daha sonra arayınca benim otelime gittiklerini öğrendim, ben de oraya gittim." diyen Mehmet A., otelin lobisinde, saat gece 04.00 sıralarında tek başına oturduğunu, bu esnada Eda Nur'un yanına geldiğini öne sürerek, "Odaya çıktık, birliktelik yaşadık. Bir süre sonra odaya arkadaşlarım G. ve Aşkın K. geldi" dedi.

"HEPİMİZ ALKOL ALMIŞTIK"

Suçlamaları kabul etmediğinin altını çizen Mehmet A., Aşkın odadan ayrıldıktan sonra Eda Nur'un eve gitmek istediğini ve kendisinin telefonuyla arama yapmak için istediğini belirterek, "Ablasını aradı ben de Eda Nur için taksi çağırdım, olay tarihinde hepimiz alkol almıştık. Aradan zaman geçince Yusuf beni aradı ve Eda Nur'un otelde olup olmadığını sordu. Ben de kendisine otelden ayrıldığını söyledim. Hakkımda şikayet olduğunu öğrenince emniyete ifade vermeye gittim." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...