Tgrt Haber
11 Ağustos 2021 16:56

Kötü kokudan anlaşıldı: Emekli gazeteci evinde ölü bulundu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan ve uzun yıllar gazetecilik yapmasının ardından emekli olan Abdullah Yalçın'ın dairesinden gelen kötü kokular üzerine komşuları ailesine haber verdi. Yedek anahtarla girilen evde, Yalçın'ın cansız bedeniyle karşılaşıldı.

Kötü kokudan anlaşıldı: Emekli gazeteci evinde ölü bulundu
gazeteci,emekli,koku,antalya

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Zerdalilik Mahallesi'ndeki 4 katlı apartmanda yaşayanlar, gazeteci Abdullah Yalçın'ın yalnız yaşadığı son kattaki daireden kötü kokular geldiğini fark etti. Bir süre Yalçın'a ulaşmaya çalışan komşular, başarılı olamayınca Yalçın'ın erkek kardeşine haber verildi.

Yedek anahtarıyla eve giren kardeşi, gördüğü manzarayla dehşete düştü. Yalçın'ın cenazesiyle karşılaşan kardeşinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yalçın'ın 3-4 gün önce hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken olay gerine gelen Yalçın'ın kız kardeşi Özlem Çimen gözyaşlarına hakim olamadı.

Antalya'da uzun yıllar gazetecilik yaptıktan sonra emekli olan Yalçın'ın zaman zaman yerel gazetelerde köşe yazısı yazdığı biliniyordu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...