Tgrt Haber
28 Haziran 2021 12:09

Engelli vatandaşı dövdü serbest bırakıldı

Geçtiğimiz hafta İstanbul Beykoz’daki engelliler derneğine gelerek 2 kişiyi darp eden saldırgan serbest bırakıldı. Eli sopalı saldırganın daha önce farklı suçlardan oluşan 24 tane sabıka kaydı bulunuyor.

Engelli vatandaşı dövdü serbest bırakıldı
engelli,,darp,,dayak,,istanbul,,beykoz,

Beykoz'da dernek lokaline gelerek ellerindeki sopalarla engellilere saldıran 2 şüpheliden biri olan Oğuzhan A. gözaltına alındı. Emniyet’te farklı suçlardan 24 kaydı olduğu belirlenen Oğuzhan A., çıkarıldığı mahkemece ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Beykoz'daki Engelliler Derneği Lokaline gelen 2 kişi bankta oturan Dernek Başkanı Hasan Polat’a tehdit ve küfürler yağdırdı. Daha sonra elindeki sopayla vurmaya devam eden şahıs Polat’ı tekmeleyerek banktan aşağı attı. Büfe çalışanı saldırganı engellemeye çalıştı ama başaramadı.

Olay yerine gelen polis saldırganlardan birini yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın yapılan kimlik incelemesinde 24 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Saldırgan mahkemeye sevk edildi ancak çıkarıldığı mahkemede ev hapsi verilerek adli kontrolle serbest kaldı.

Engellilere piknik tüpüyle saldırmaya çalışan ikinci saldırganınsa halen aranıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...