Tgrt Haber
25 Mart 2022 17:57 - Güncelleme : 25 Mart 2022 21:02

Esenler’de özel yurtta öğrencilere yumruklu dayak! Görevli tutuklandı

İstanbul’un Esenler ilçesinde özel erkek yurdunda masada oturan öğrencileri yumrukla kafalarına vurarak darp eden görevli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan dayakçı görevli sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Dayakçı görevli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dehşete düşüren görüntülerin 17 Mart'ta gerçekleştiği ve yurt görevlilerinin 18 Mart'ta şahsın işine son verdikleri öğrenildi.
Dehşete düşüren görüntülerin 17 Mart'ta gerçekleştiği ve yurt görevlilerinin 18 Mart'ta şahsın işine son verdikleri öğrenildi.

İstanbul’un Esenler ilçesinde gelen görüntüler büyük tepki çekti. Özel bir erkek yurdunda çekilen görüntülerde görevli azarladığı öğrencileri kafalarına sert şekilde yumruk atarak dövdü. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından görevliye büyük tepki yağarken İstanbul Valiliği konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Valilik tarafından yapılan açıklamada öğrencilere şiddet uygulanan yurt görevlisi ile ilgili soruşturma başlatıldığı ve görüntülerin kabul edilemeyeceği ifade edildi. Gözaltına alınan dayakçı görevli polis ekiplerince sorgusu tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Dayakçı görevli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"BİR ANLIK ÖFKEYLE TOKAT ATTIM"

Şüpheli A.E. nöbetçi savcılığa verdiği ifadesinde maden mühendisi olduğunu ve dernekte evrak işleri ile uğraştığını söyleyerek, "Sayısalım iyi olduğu için bazen çocuklara derslerinde yardım ediyordum. Videodaki görüntülerde çocuklar sınavlarına çalışıyorlardı. Bende çocuklara yardımcı olabilmek için etüde girmiştim. Ben çocukları sürekli konuşmamaları yönünde ikaz etmeme rağmen konuşmaya devam ettiler. Öğrencilerden biri bana karşı alaycı tavırlarda bulundu. Diğer arkadaşlarını da bu şekilde davranarak gürültü yapmaya yönlendirdi. Bir anlık öfke ile sessizliği sağlamak için çocukların kafalarına elimle tokat attım. Yaptığımdan dolayı pişmanım. Bu olaydan önce çocuklara yönelik herhangi bir şiddet eylemim olmamıştır. Bu olaydan sonra dernekten istifa ettim şu an işsizim" dedi.

18 MART’TA İŞİNE SON VERİLMİŞ

Öte yandan yapılan araştırmada olayın 17 Mart’ta gerçekleştiği ve yurt görevlilerinin 18 Mart’ta şahsın işine son verdikleri belirlendi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...