Tgrt Haber

Esenyurt'ta yangın faciası: 4 çocuk öldü

14 Aralık 2021 06:16
Esenyurt'ta yangın faciası: 4 çocuk öldü
istanbul,esenyurt,yangın

İstanbul Esenyurt’ta bir binanın bodrum katında çıkan yangında 4 çocuk hayatını kaybetti. Valilik yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Esenyurt’ta 4 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Yabancı uyruklu 6 kişilik ailenin yaşadığı dairede 4 çocuk hayatını kaybederken anne ve bir çocuk ise yaralı olarak evden çıkarıldı.

Yangın, saat 02.00 sıralarında Esenyurt'ta Üçevler mahallesi 887. Sokakta bulunan 4 katlı binanın bodrum katında meydana geldi. Yabancı uyruklu anne ve 5 çocuğun kaldığı dairede iddiaya göre, ısınmak için yaktıkları elektrik sobasından çıkan kıvılcımlar çocukların kaldığı odada yangına sebep oldu.

ANNE VE BİR ÇOCUĞU KURTULDU

Bodrum katından dumanlar çıktığını görenler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada yangın çıkan dairede yaşayan bir kadın kendisini güçlükle dışarıya atarken bir çocuğunu da çevredekiler kurtardı.

4 KARDEŞ YANARAK CAN VERDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri bodrum kattaki yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri dairede yaptığı incelemede 4 çocuğun cenazesiyle karşılaştı. Polis ekiplerinin olay yerinde incelemesi sürüyor.

ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Elektrikli sobadan çıkan yangında hayatını kaybeden 4 çocuğun isimleri belli oldu. Hayatını kaybeden çocukların isimlerinin; Besme Hammud(5), Şahin Hammud(9), Ahmet Hammud(9), Selva Hammud(1) olduğu öğrenildi. Anne Fatma Hammud (39) ve Sakkar Hammud(2) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada “Konuyla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...