Tgrt Haber

Cinnet getiren adam, eşi ve çocuğunun bulunduğu evi ateşe verip intihar etti

22 Kasım 2021 09:43
Cinnet getiren adam, eşi ve çocuğunun bulunduğu evi ateşe verip intihar etti
avcılar,cinnet,intihar,yangın

Avcılar'da cinnet getiren ve alkollü olduğu öne sürülen Hasan Akay, eşi ve çocuğunun bulunduğu evi ateşe verdi. Genç kadın ve küçük çocuk balkondan yan komşuya geçerek canlarını kurtarırken Akay, kapıyı üstüne kilitleyerek silahla intihar etti.

İstanbul Avcılar'da cinnet getiren bir kişi, evini ateşe verdi. İçinde çocuğu ve eşi de bulunan evi yaktıktan sonra kapıyı üstüne kilitleyen kişi, silahla intihar etti.

BALKONDAN YAN DAİREYE GEÇEREK KURTULDULAR

Saat 22.00 sıralarında, Avcılar Üner Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre 5 katlı binanın 5. katında eşi ve bir çocuğuyla birlikte yaşayan Hasan Akay, henüz bilinmeyen nedenle cinnet getirip evini yaktı. Bu sırada dumandan etkilenen eşi ve çocuğu yan taraftaki komşularının balkonundan içeriye geçti.

Cinnet getiren adam, eşi ve çocuğunun bulunduğu evi ateşe verip intihar etti
İntihar eden Akay'ın eşi ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Evde tek kalan Akay ise kapıyı üstüne kilitleyerek elindeki silahla intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri dairede duman tahliyesi yaparak yangını büyümeden kontrol altına aldı. Sağlık ekipleri dumandan etkilenen kadın ve çocuğu yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Ekiplerin yaptığı incelemelerde Hasan Akay, içeride ölü olarak bulundu.

"KENDİ KAFASINA SIKTI"

Olayı yaşandığı sokakta oturan Muhammet Gella, ‘Adam alkollüydü. Cinnet geçirdi. Karısı ve çocuğu yan komşuya geçti. Adam kapıyı kilitledi. Cinnet geçirdiği için kendi kafasına sıktı’ dedi.

Yaşanan olayda hayatını kaybeden şahıs Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...