Tgrt Haber
21 Ekim 2021 11:24

Eşini 104 yerinden bıçaklayıp başında ölmesini bekleyen caninin 20 yıl hapsi istendi

İzmir'de dini nikahlı eşini 1 yaşındaki çocuğunun gözü önünde dövdükten sonra banyoya kilitleyip 104 farklı yerinden bıçaklayan Feyzo Duran hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Genç anne hayati tehlikeyi atlatırken kadın savcı, Duran'ın 20 yıl hapsini istedi.

Eşini 104 yerinden bıçaklayıp başında ölmesini bekleyen caninin 20 yıl hapsi istendi
izmir,,bıçaklı saldırı,,buca,,kadına şiddet,

İzmir'in Buca ilçesinde, dini nikahlı eşini küçkü çocuğunun gözü önünde öldüresiye dövdükten sonra 104 yerinden bıçaklayan Feyzo Duran'ın 20 yıl hapsi istendi. 

29 Ağustos günü Çamlık Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen 25 yaşındaki Feyzo Duran, dini nikahlı eşi 28 yaşındaki Aysel Perkgün ile kıskançlık nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Feyzo Duran, 1 yaşındaki bebeğinin yanında eşini dövüp banyoya kilitledikten sonra defalarca bıçakladı.

Eşini 104 yerinden bıçaklayıp başında ölmesini bekleyen caninin 20 yıl hapsi istendi
Cani koca, 104 yerinden bıçakladığı genç kadının kendi kendine yaralandığını savundu.

HAYATINI MAHALLE SAKİNLERİ KURTARDI

Genç kadının çığlıklarını duyan mahalle sakinlerinin bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Aysel Perkgün, ambulansla önce Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine, ardından da Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan ve 104 yerinden bıçaklandığı belirlenen genç kadının hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Feyzo Duran, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eşini 104 yerinden bıçaklayıp başında ölmesini bekleyen caninin 20 yıl hapsi istendi
İmam nikahlı eşini dövdükten sonra defalarca bıoçaklayan Feyzo Duran, genç kadının başında oturup ölmesini bekledi.

BAŞINDA OTURARAK ÖLMESİNİ BEKLEDİ

Olayla ilgili yürütülen soruşturmanın ardından Feyzo Duran hakkında iddianame hazırlandı. İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulan iddianamede Duran'ın 'tasarlayarak' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek' öldürmeye teşebbüs suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapsi istendi. İddianamede sanık Duran'ın eşini 104 kez bıçakladıktan sonra başında oturarak ölmesini beklediği belirtildi.

'KENDİSİNİ YARALADI' YALANI

Olayın dışarıdan duyulması üzerine sanık Duran'ın eşi Aysel Perkgün'ün kendisini yaraladığı mizansenini uydurmaya çalıştığı ancak bu yalanın sırttaki bıçak darbesi nedeniyle ortaya çıktığı da iddianamede yer aldı.

Eşini 104 yerinden bıçaklayıp başında ölmesini bekleyen caninin 20 yıl hapsi istendi
Duran'ın mahkemedei genç kadının başkasıyla ilişkisinin olduğunu söyleyerek kendisini savunacağı iddia edildi.

"BAŞKA BİRİYLE GÖNÜL İLİŞKİSİ OLDUĞUNU SÖYLEYECEK"

Hazırlanan iddianame ile ilgili açıklama yapan Aysel Perkgün'ün avukatı Abdi Yaşar, sanığın en ağır ceza ile cezalandırılacağına inandıklarını söyledi. Yaşar, "Biz bu dosyaya dahil olduğumuzda şüpheli kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanmıştı. Ancak yaptığımız girişimlerle müvekkilim ek ifadesini verdikten sonra şahıs canavarca hisle ve tasarlayarak adam öldürme suçundan yargılanacak. Duyduğumuz kadarıyla şüpheli, müvekkilimin başka biriyle gönül ilişkisi olduğunu söyleyecekmiş. Buna dair cezaevinde konuşmalar yaptığını duyduk."

"Ayrıca biz bu savunma metodunu daha önce öldürülen Ceren Damar cinayetinde de yapılmıştı. Maalesef öldürülen ve öldürülmeye çalışılan kadınlara bu tarz iftira atılarak cezada indirim yapmaya çalışıyorlar. Ben mahkemenin bu ve buna benzer savunmalara inanmayacağını, müvekkilimin 104 yerinden bıçaklandığı ve zanlının en ağır ceza ile cezalandırılacağına inanıyorum" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...