Tgrt Haber
12 Şubat 2022 17:09

Eşinin boğazını kesip 4 yerinden bıçakladı! Öfkeyle yapılmış bir hata dedi

Aksaray'da eşiyle tartışması kavgaya dönünce ekmek bıçağıyla karısının boğazını kesen ve 4 yerinden bıçaklayan, araya girmek çocuğunu ise elinden yaralayan Yüksel Ö., ifadesinde olayı 'öfkeyle yapılmış bir hata' olarak değerlendirdi.

Aksaray'da eşiyle tarışmasının kavgaya dönmesi sonucu ekmek bıçağını eline alıp eşinin boğazını kesen ve ardından 4 farklı yerinden bıçaklayan koca, 'Neden yaptınız?' sorusuna cevabıyla şoke etti. "Ailevi meseleler, ceviz kabuğunu doldurmayacak sorunlar. Öfkeyle yapılmış bir hata, başka bir şey değil. Allah kimseye vermesin" diyen şüpheli, mahkemeye sevk edildi.

EKMEK BIÇAĞIYLA SALDIRDI

Çerdiğin Mahallesi'ne bağlı 1053 Sokakta bulunan Yar Apartmanının 4. katında, öğle saatlerinde meydana gelen olayda, 45 yaşındaki Döndü Ö. ile 46 yaşındaki eşi Yüksel Ö. arasında ailevi sebeplerden tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu Yüksel Ö. mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşine saldırdı.

AYIRMAK İSTEYEN ÇOCUĞUNU DA YARALADI

Bıçakla önce eşinin boğazını kesen Yüksel Ö. daha sonra karın ve kollarından olmak üzere eşini 4 ayrı yerden bıçakladı. Bu sırada anne ve babasının kavgasını ayırmak için mücadele eden 16 yaşındaki A.Ö. de müdahale ederken babasının elindeki bıçakla elinden yaralandı.

"CEVİZ KABUĞUNU DOLDURMAYACAK SEBEPLER"

Olayın ardından kayıplara karışan Yüksel Ö. polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı ortak çalışmayla yakalandı. Yüksel Ö. Aksaray’ın merkeze bağlı Cankıllı köyünde bir ikamette yakalanarak gözaltına alındı. Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Yüksel Ö. polis merkezinden çıkarılırken gazetecilerin “Neden eşini bıçakladın?” sorusuna verdiği cevap ise şoke etti.

"Ailevi meseleler, ceviz kabuğunu doldurmayacak sorunlar. Çok pişmanım. 25 yıllık hayat arkadaşımın canına kastettim. Öfkeyle yapılmış bir hata, başka bir şey değil. Allah kimseye vermesin" diyen şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Huseyin25 Nisan 2022 15:37

Idam edilsin

Sonraki Haber Yükleniyor...