Tgrt Haber

Ev arkadaşını defalarca bıçaklayıp polise teslim oldu

10 Kasım 2021 09:50
Ev arkadaşını defalarca bıçaklayıp polise teslim oldu
uşak,,ev arkadaşı,,bıçaklı saldırı,,cinayet,

Uşak'ta çiftlik evini paylaştığı arkadaşını birçok yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan şüpheli, emniyete giderek teslim oldu. Ağır yaralanan gencin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Uşak'ta ev arkadaşını defalarca bıçaklayan şüpheli, emniyet güçlerine teslim oldu. Arkadaşı tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan gencin ise hayati tehlikesi sürüyor.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Uşak Merkeze bağlı Kalfa Mahallesi’nde; bir çiftlik evinde çalışan 26 yaşındaki G.K. ile aynı zamanda çiftlik sahibinin yakını da olan ev arkadaşı 24 yaşındaki U.O. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada U.O., G.K.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve jandarma sevk edildi. Ağır yaralanan G.K., sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken; U.O. ise emniyete giderek teslim oldu.

İkili arasında geçtiğimiz günlerde de kavga çıktığı, yaralı şahsın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...