Tgrt Haber
03 Eylül 2021 09:46

Evden 5 dakika önce çıkması hayatını kurtardı

Kırşehir'de çıkan yangın sonucu bir ev küle döndü. Ev sahibinin yangından 5 dakika önce dışarı çıkması ise adeta hayatını kurtardı.

Evden 5 dakika önce çıkması hayatını kurtardı
YANGIN

Kırşehir'de bir ev yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

Merkez Yunus Emre Okulu yanında bulunan ve T.O.'ya ait evde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polisler binayı tahliye ederken itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti. İtfaiye, kıısa sürede alevleri kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı. Yangının çıktığı ev kullanılamaz hale geldi.

YANGINDAN 5 DAKİKA ÖNCE EVDEN AYRILMIŞ

İkamette yaşayan Bahar Topçu, kendisinin evden çıktıktan kısa bir süre sonra yangının çıktığını söyleyerek, "Okula gittim, 5 dakika önce. Komşularım söyledi 'evin yanıyor' diye. Geldim ki yanmış" dedi. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...