Tgrt Haber
23 Ağustos 2021 09:55

Evlerinde tabanca, pompalı tüfek ve jammer bulunan Çeçenlerin güvenliklere saldırı anı ortaya çıktı

Esenyurt'ta bir siteye girmek isteyen ancak güvenlik görevlilerinin engeliyle karşılaşan Çeçen asıllı grubun görevlilere sopalarla saldırdığı anlara ait kamera kayıtları ortaya çıktı.

Evlerinde tabanca, pompalı tüfek ve jammer bulunan Çeçenlerin güvenliklere saldırı anı ortaya çıktı
esenyurt,çeçen,tabanca,sopalı saldırı,jammer,pompalı tüfek

İstanbul, Esenyurt’ta bir siteye girmek isterken güvenlik görevlilerinin izin vermemesi üzerine sopalarla görevlilere saldırdıkları iddia edilen gruba ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Saldırı anlarının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği o anlara ait görüntüler kan dondurdu.

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'un Sultaniye Mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre siteye girmek isteyen bir grup, siteye alınmadıkları gerekçesiyle güvenlik görevlilerine saldırmıştı. Çeçen asıllı oldukları öne sürülen grup, tartışmanın alevlenmesi üzerine ellerindeki sopalarla görevlileri darp etmişti. Kavga sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, şahısları gözaltına almış ve evlerindeki aramalarda tabanca, pompalı tüfek ve jammer cihazı ele geçirmişti. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar ise kısa süre sonra serbest bırakılmıştı.

BARİYERLERİ KIRIP SİTEYE GİRMİŞLER

Güvenlik görevlilerine sopalarla saldırmak isteyen grubun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde güvenlik bariyerleri kırarak siteye giren şahısların ellerindeki sopalarla güvenlik görevlilerine saldırdığı ve kendilerini korumak isteyen görevlileri kovaladığı görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...