Tgrt Haber

Fabrikada kimyasal gaz sızıntısı faciayla sonuçlandı: 2 ölü, 13 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 May 2022 19:10 - Güncelleme : 13 May 2022 19:29
Fabrikada kimyasal gaz sızıntısı faciayla sonuçlandı: 2 ölü, 13 yaralı
Fabrika,Gaz,Antalya

Antalya’da bulunan gübre üretimi yapan bir farikada kimyasal gaz sızıntısı meydana geldi. Facia ile sonuçlanan olayda, 2 işçi hayatını kaybederken, 13 işçi de yaralandı.

Antalya’nın Döşemaltı ilçesinde gübre üretimi yapan bir fabrikada kimyasal gaz sızıntısı meydana geldi. Kimyasal maddelerden sızan gaz nedeniyle fabrikadaki işçilerin rahatsızlanması üzerine hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

GAZI SOLUYAN İŞÇİLER BAYGINLIK GEÇİRDİ

Yoğun gaza maruz kalan 5 işçi fabrikada baygınlık geçirirken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Ferhat Ertuğrul (36) ve Emrah Yiğit'in (44) hayatını kaybettiğini belirlerken, 3 işçiyi ise ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

Gazdan hafif etkilenen diğer işçiler ise dışarı çıkarıldı. Diğer işçilere ambulanslarda müdahalede bulunuldu.

FABRİKAYA GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Tedbir amaçlı jandarma ekipleri fabrikanın olduğu caddeyi giriş çıkışa kapatırken, ekipler görevlerini koruma kıyafetleriyle yaptı. Fabrika önünde ambulansların beklemeye devam ettiği görülürken, fabrikada savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...