Tgrt Haber
01 Ekim 2021 14:16

Fırlattığı bıçak isabet etmeyince yakalayıp sırtına sapladı! O anlar kamerada

Denizli'de iki arkadaş arasında çıkan kavgada taraflardan birisi, kaçan arkadaşının arkasından bıçak fırlattı. Atışı isabet ettiremeyen kişi, peşinden koştuğu arkadaşını yakalayarak bıçağı bu kez sırtına sapladı. Koşarak binadan çıkıp yardım isteyen genç adam, bir süre sonra yere yığılırken o anlar saniye saniye kaydedildi.

Fırlattığı bıçak isabet etmeyince yakalayıp sırtına sapladı! O anlar kamerada
bıçaklı kavga,denizli,pamukkale,arkadaş

Denizli'de kaydedilen ve iki arkadaşın bıçaklı kavgasını yansıtan kamera görüntrüleri, izleyenlerin kanını dondurdu. Tartıştığı arkadaşına bıçak fırlatan kişi, isabet ettiremeyince bıçağı yerden alıp kaçan arkadaşını yakalarak sırtına sapladı. O esnada canını kurtarmak için kendisini sokağa atan genç adam, yardım isterken yere yığıldı.

Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda, yabancı uyruklu S.C.A., yine yabancı uyruklu arkadaşı K.L.B. ile evinde buluşarak sohbet etmeye başladı. Kısa süre sonra ikili arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. K.L.B. ise tartışmanın giderek büyümesiyle evden ayrılmak istedi.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Kapı önüne çıktığı sırada ise ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüürken S.C.A., elindeki bıçağı K.L.B.’nin sırtına sapladı. Sırtındaki bıçakla sokağa çıkıp yere düşerek yardım isteyen K.L.B.’ye ilk müdahaleyi çevredekiler yaparken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sırtındaki bıçak ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan K.L.B.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Ayrıca olayı gerçekleştiren S.C.A. ise her yerde aranıyor.

O ANLAR SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan dehşet anları ise görenleri hayrete düşürdü. Evinden çıkan arkadaşıyla tartışma sonucu koridorun sonuna kadar kovalayan S.C.A., daha sonra elindeki bıçağı K.L.B.’ye doğru fırlatıyor. K.L.B.’yi kovalamaya devam eden S.C.A., yere düşen bıçağı alarak arkadaşını sırtına sapladıktan sonra ise S.C.A., hiçbir şey olmamış gibi tekrar evine dönüyor.

K.L.B., bir yandan sırtındaki bıçağı çıkartmak isterken, diğer yandan ise yardım istemek amacıyla apartın dışına çıkıyor. Birkaç adım giden S.C.A.'nın yere yığılması dikkatlerden kaçmadı. Apart dairesine geri dönen S.C.A.’nın rahat tavırları pes dedirtti.

Kıyafetlerini değiştirdikten sonra S.C.A.'nın, bina önünde birkaç arkadaşıyla sohbet ettiği daha sonra kaçtığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...