Tgrt Haber
19 Eylül 2021 14:05

Forklift direksiyonundaki çocuk malları kamyona yükledi: Tehlikeli anlar kamerada

Eyüpsultan'daki bir iş merkezinde forklift isimli iş makinesinin direksiyonuna geçen çocuk, aracı çalıştırdıktan sonra mal yüklü çuvalları kamyona yükledi. Çevredeki işçilerin müdahale etmediği çocuğun o anları saniye saniye görüntülendi.

Forklift direksiyonundaki çocuk malları kamyona yükledi: Tehlikeli anlar kamerada
forklift,,iş makşnesi,,eyüp,,çocuk,,sürücü,

İstanbul Eyüpsultan'da bulunan Topçular İş Merkezi’nde kaydedilen görüntüler, izleyenleri dehşete düşürdü. Forklift adı verilen iş makinesiyle kamyona yükleme yapan çocuk sürücüye orada bulunanların müdahale etmemesi ise dikkat çekti.

Eyüpsultan Topçular İş Merkezi’nde bir çocuk, yük indirip bindirmek için kullanılan forklift adı verilen iş makinesinin direksiyonuna geçti. Çocuk sürücü, iş makinesiyle taşıdığı çuvalı kamyona yükledi. Aldığı yükü kamyona bırakan çocuk ardından aracı yeniden hareket ettirdi.

İş makinesini kullanan çocuk olası bir kazaya davetiye çıkarırken, bu sırada orada bulunanların çocuğa müdahale etmemesi ise dikkat çekti. O anlar kameralara da yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...