Tgrt Haber
19 Aralık 2019 18:55

Foseptik çukurunda insan kemikleri bulundu

Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde 3 yıldır kayıp olan Selahattin Karakuş’u arama çalışmaları kapsamında bir bahçedeki foseptik çukuru ve etrafında yapılan kazı sonucu kemikler bulundu.

Foseptik çukurunda insan kemikleri bulundu
foseptik çukuru,cinayet,insan kemikleri

Gaziler köyünde ikamet eden ve çiftçilik ile uğraşan Selahattin Karakuş’tan (36) 17 Temmuz 2016 tarihinden beri haber alınamıyor.

Ağabeyinin evinden inceleme yapıldı

Kendisinden haber alamayan ailesi Jandarmaya haber verdi. Tuzluca Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, aynı köyde ikamet eden ağabeyi B.K. ve M.K. isimli çiftin ev ve eklentilerinde inceleme yapıldı.

Foseptik çukurunda kemikler bulundu

Jandarma, polis ve diğer ekiplerin katılımıyla evin bahçesinde bulunan foseptik çukurunda yapılan aramada, bir kişinin cesedine ait kemikler bulundu.

Foseptik çukurunda insan kemikleri bulundu

Kimliği DNA testinde ortaya çıkacak

Bulunan kemiklerin 3 yıl önce kaybolan 36 yaşındaki Selahattin Karakuş’a ait olabileceği, kesin sonucun ise DNA testinde ortaya çıkacağı belirtildi.

Ağabeyi ve yengesi gözaltına alındı

Olay ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtilirken, Selahattin Karakuş’un ağabeyi B.K. ile yengesi M.K. gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...